Velkommen til det 21. århundrede!

Ikke mine ord. Men sagt af en af mine “venner”, da han så første udkast til Omatskrive.dk’s nye udseende.

Og ja, “vintage” var nok et pænt ord for det gamle layout. Jeg syntes egentlig selv, at det var meget pænt. Men OK, det havde jeg efterhånden syntes i 14 år, så selv jeg var vel også moden til lidt forandring – så meget mere, som det gamle layout bare overhovedet ikke duede på smartphones. Og det går sgu ikke i vore dage!

Så her er Omatskrive.dk i nyt arbejdstøj. Bær over med, at klunset måske ikke passer helt endnu – jeg kan ikke selv finde rundt i det, så hvorfor skulle du kunne? Men i løbet af en måneds tid skulle det gerne spille: Menuer og links der virker, illustrationer de rigtige steder, brugbar print-funktion osv.

Det hele er som hidtil gratis. Men hvis du er lærer, så tænk venligt på mig, når du indberetter til Copydan – så får jeg forhåbentlig råd til en sodavandsis til sommer.

Per

Forfatter: Per Salling

- Kandidat i nordisk filologi (dvs. dansk) fra Københavns Universitet - Mangeårig sprogbisse i forsikringsverdenen - Endnu flere-årig kommunikationslærer på bygningskonstruktøruddannelsen - Selvstændigt praktiserende sprogkonsulent har jeg også været - Forfatter til "gode breve - gode e-mails" på Forlaget Samfundslitteratur - Lektor Emeritus (det lyder godt - ikk'?) - En hel masse andet, der ikke kommer sagen ved

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *