send!
Udskriv!

Kurser i at skrive bedre dansk

Jeg arbejder nu som lærer på Københavns Erhvervsakademi, og derfor har jeg begrænset tid til kurser, foredrag osv. Det skal selvfølgelig ikke afholde dig fra at skrive og spørge, hvis du er interesseret; og med tilstrækkelig lang frist kan vi måske finde ud af noget.


Der er mange kursusudbydere, som afholder rigtig gode kurser om sproglige emner som brevskrivning, korrekturlæsning, sprogrigtighed osv. Mine tilbud gælder altid kurser, der er skræddersyede otil rganisationens eller virksomhedens behov. Nogle eksempler:

Alle kurser foregår som udgangspunkt hos jer selv og med op til 12-15 deltagere ("Tankestregen" ingen deltagerbegrænsning). Har I ikke et egnet lokale, finder vi et på et kursuscenter i nærheden af jer.

I skal selv bidrage til kurserne!

Udbyttet bliver altid størst, når vi tager udgangspunkt i nogle af jeres egne sager - hvad enten det nu skal være breve, e-mails eller andre typer dokumenter. Derfor er det en vigtig del af forberedelsen, at I sender mig et passende udvalg af de teksttyper, vi skal arbejde med på kurset.

Skriv til mig for at aftale et møde eller for at få et mere udførligt kursusforslag, tilpasset jeres virksomhed.


JavaScript Menu Courtesy of Milonic.com